Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Z Flip3 Olympic Games Edition

*
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Πεκίνο πλησιάζουν και η Samsung βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να ανακοινώσει μια ειδική έκδοση του Galaxy Z Flip3. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε χρώμα Winter Dream White, με χρυσές λωρίδες στον σκελετό και τον μεντεσέ, ενώ η δευτερεύουσα οθόνη έχει μαύρο φινίρισμα. Επιπλέον κάτω από το λογότυπο της Samsung, έχει τοποθετηθεί εκείνο των Ολυμπιακών Αγώνων.



Το Olympic Games Edition Z Flip3 έρχεται με custom theme που περιλαμβάνει wallpapers εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, icons και διάφορους σχεδιασμούς για το ρολόι του cover screen. Η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και η τιμή του στο επίσημο eshop της Samsung στην Κίνα είναι περίπου $1.258. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δοθεί ως δώρο σε όλους τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στην επερχόμενη διοργάνωση.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*