Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung διαγράφει τις διαφημίσεις που κορόιδευαν την απουσία φορτιστή στα iPhone

*
Η Samsung σχολίασε ιδιαίτερα επικριτικά την απουσία φορτιστή από τα iPhone 12 με μια σειρά από μηνύματα και διαφημίσεις, οι οποίες όμως εξαφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από έντονη φημολογία πως τα Samsung Galaxy S21 δεν θα έχουν κι αυτά φορτιστή μέσα στο κουτί, ακολουθώντας τυπικά την πρακτική της Apple. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κάνει κάτι τέτοιο, καθώς και με την κυκλοφορία του iPhone X, η κορεατική εταιρεία σχολίασε το γεγονός απουσίας του headphone jack, ενώ λίγο αργότερα το αφαίρεσε και η ίδια από τις συσκευές της. Μένει να δούμε πλέον τι θα μας φέρουν τα νέα Samsung Galaxy S21 και πως θα σχολιάσει και αυτό το θέμα όποιο υψηλόβαθμο στέλεχος ερωτηθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*