Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung μπάινει στην αγορά των gaming laptop με τη σειρά Odyssey

*
Η Samsung δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από το χώρο των gaming laptops και παρουσιάζει το Odyssey. Η πρώτη του “ενσάρκωση” θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Φεβρουάριο με οθόνη 15 ιντσών και τον Απρίλιο σε 17 ίντσες. Το μικρό μοντέλο φέρει κόκκινο φωτισμό στα πλήκτρα του και το μεγαλύτερο πολλά διαφορετικά χρώματα. Και τα 2 μοντέλα είναι κατασκευασμένα σχεδόν εξολοκλήρου από πλαστικό ενώ το μοντέλο των 17 ιντσών διαθέτει και “Beast Mode” button που καταλαβαίνετε τι θα κάνει. Η Samsung υπόσχεται βέβαια πως θα έχει αλλάξει ονομασία μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας του. Από εκεί και πέρα και τα 2 μοντέλα διαθέτουν panel ανάλυσης 1080p ενώ θα έχετε πρόσβαση σε RAM και HDD/SSD για να βάλετε κάτι καλύτερο αν το επιθυμείτε.

Το προτέρημα που παρουσιάζει η Samsung ώστε να παραβλέψει το κοινό την πιο φθηνή κατασκευή είναι το ίδιο το hardware και η δυνατότητα του χρήστη να βάλει χέρι σε αυτό είναι αρκετή για να τον ικανοποιήσει, καθώς και το μειωμένο του βάρος σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και τα 2 μοντέλα διαθέτουν quad-core Intel Kaby Lake processors ενώ το “μεγάλο” εξοπλίζεται και με USB Type-C.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*