Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung ρίχνει στην αγορά τα πρώτα HDR10+ gaming monitors και τις πρώτες HDR10+ smart TVs

*
Η Samsung ανακοίνωσε τα πρώτα της gaming monitors και τις πρώτες smart TVs της με υποστήριξη του HDR10+ gaming standard με στόχο να καλύψει ακόμη περισσότερες ανάγκες των gamers. Το HDR10+ ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο, αλλά η Samsung θέλει να είναι έτοιμοι για τις πρώτες κυκλοφορίες του 2022, τουλάχιστον στα των τηλεοράσεων από τις QLED Q70 και πάνω, οι οποίες θα είναι και οι πρώτες που θα βγουν στην αγορά με αυτά τα χαρακτηριστικά. Samsung και Saber Interactive συνεργάστηκαν για να φέρουν το HDR10+ στα Redout 2 και Pinball FX, τα οποία και θα παρουσιαστούν στο CES 2022. Το HDR10+ έχει περισσότερα metadata από το HDR10 και υποστηρίζει το VRR (Variable Refresh Rate) και το ALLM (Auto Low Latency Mode) για καλύτερη απόδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*