Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Scuf ανακοίνωσε το modular Prestige Xbox Controller

*
H Scuf ανακοίνωσε το modular Prestige Xbox Controller που απευθύνεται στους επαγγελματίες gamers και τίθεται αντιμέτωπο με το Xbox Elite Controller. Το gamepad είναι πλήρως customizable, έχει ειδικά 4 paddles στα οποία μπορεί να γίνει map 14 εντολών και φέρει μπαταρία ιόντων λιθίου με λειτουργία περί τις 30 ώρες μετά από μια πλήρη φόρτιση.

Οι σκανδάλες του φέρουν ειδικά stops για να φτάνετε στο επιθυμητό «βάθος» πατήματος, ενώ θα υποστηρίζονται και αρκετές επιλογές στο θέμα του χρώματος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Xbox Scuf Prestige Controller στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.




Η Scuf έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα των customizable controllers, αφού πέρσι παρουσίασε μια αντίστοιχη λύση/πρόταση για τους κατόχους PS4. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*