Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony Mobile ενοποιείται με τα τμήματα TV, audio και camera

*
Η Sony Mobile φαίνεται πως χάνει την ανεξαρτησία της ως τμήμα και πλέον δεν θα λειτουργεί αυτόνομα. Η Sony αποφάσισε τη δημιουργία του τομέα Electronic Products and Solutions, στον οποίο πλέον εντάσσονται ο τομέας κινητής, μαζί με τα τμήματα TV, audio και cameras. H εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την επιθυμία της Sony να ενισχύσει τις συνέργειες μεταξύ των συσκευών της. Παρόλα αυτά, ο τομέα των Xperia smartphones θα συνεχίσει να δίνει οικονομικά στοιχεία ξεχωριστά, απαντώντας έτσι σε όσους σημειώνουν πως η αλλαγή αυτή έρχεται για να κρυφτεί με κάποιο τρόπο (ή να υποβαθμιστεί η κακή πορεία της κινητής). Είναι αλήθεια πως η Sony Mobile δεν τα πηγαίνει και ιδιαίτερα καλά τα τελευταία χρόνια. Το 2017 πούλησε 13.5 εκατομμύρια συσκευές και οι προβλέψεις της για το 2018 μιλούσαν για 7 εκατομμύρια συσκευές. Σε όλα αυτά πρέπει να υπολογίσουμε και την μαζική απώλεια εσόδων κατά τα τελευταία τρίμηνα, τη στιγμή που οι τομείς τηλεοράσεων και καμερών είχαν άνοδο. Η ιαπωνική εταιρεία εκτιμά ότι με τις περικοπές κόστους στο 50% θα καταφέρει να γυρίσει σε κερδοφορία το τμήμα των Xperia smartphones το νωρίτερο μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*