Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony ανακοίνωσε 4 νέους χρωματισμούς για το DualShock 4 και νέο Gold Headset design (videos)

*
Η Sony ανακοίνωσε και παρουσίασε 4 νέους χρωματισμούς για το DualShock 4 controller και οι οποίοι έρχονται σύντομα. Τα Electric Purple και Titanium Blue, όπως λέει και το όνομά τους, αποτελούν ειδικές εκδόσεις ροζ και μπλε και αποτυπώνονται καλύτερα στο video που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου. Η τρίτη έκδοση είναι η Red Camouflage και φέρει το κόκκινο χρώμα ως κυρίαρχο με pattern παραλλαγής. Τέλος, αποκαλύφθηκε το Rose Gold, που δείχνει και το πιο premium από τα τέσσερα νέα χρώματα και είναι το κλασικό ροζέ-χρυσό. Και τα τέσσερα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα μέσα στο Σεπτέμβριο.



Για όσους το προτιμήσουν δε, η Sony ανακοίνωσε και ίδιο χρωματισμό για το Gold Headset της, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*