Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony ανακοίνωσε πως το PS5 έφτασε σε πωλήσεις τα 10 εκ. συστήματα

*
Η Sony ανακοίνωσε πως το PS5 έφτασε σε πωλήσεις τα 10 εκ. συστήματα σε όλες τις αγορές του πλανήτη, επιτυγχάνοντας νέο ρεκόρ. Με τα νέα αυτά δεδομένα το PS5 γίνεται η κονσόλα με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας (έπιασε τον ίδιο αριθμό σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα από το PS4) και έχει ιδιαίτερο νόημα να σημειώσουμε πως αυτό επιτυγχάνεται εν μέσω μιας πολύ δύσκολης περιόδου με την πανδημία να έχει στοιχίσει και στη διαθεσιμότητα των chips.



H Sony σημειώνει πως σε αυτό συνετέλεσαν τα χαρακτηριστικά της κονσόλας, όπως το 3D Audio, ο SSD και τα νέα features του DualSense (όπως το haptic feedback και τα adaptive triggers), αλλά και οι τίτλοι που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ή έχουν ανακοινωθεί. Στο σχετικό blog post αναφέρθηκαν συγκεκριμένα τα God of War (Santa Monica Studios), Gran Turismo 7 (Polyphony Digital), Horizon Forbidden West (Guerilla Games), Battlefield 2042 (EA), Deathloop (Bethesda), Far Cry 6 (Ubisoft) και Kena: Bridge of Spirits (Ember Lab).

Από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι οι πωλήσεις του λογισμικού που ανακοινώθηκαν. Το Marvel's Spider-Man: Miles Morales έπιασε τα 6.5 εκ. αντίτυπα, το Returnal τα 560 χιλιάδες αντίτυπα, το Ratchet & Clank: Rift Apart το 1.1 εκ. αντίτυπα και το MLB: The Sow 21 τα 2 εκ. αντίτυπα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*