Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά 4K και 8K smart TVs της στο CES 2019

*
H Sony ανακοίνωσε το Master Series lineup smart TVs της στο πλαίσιο του CES 2019 με αρκετά μοντέλα 4K και 8K. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε τη νέα Z9G 8Κ (LCD) και την A9G 4K OLED, οι οποίες έρχονται και σε μεγάλη διαγώνιο. Η Z9G θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 85 και 98 ιντσών, ενώ η A9G σε εκδόσεις 55, 65 και 77 ιντσών. Και οι δύο σειρές «φοράνε» τον ίδιο Picture Processor X1 Ultimate, ο οποίος σαρώνει, αναλύει και βελτιώνει οτιδήποτε προβάλλεται στην οθόνη. Ειδικά για τις τεράστιες Z9G, η Sony σημείωσε πως έχει δημιουργήσει αρκετές τεχνικές που βοηθούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα αποδίδουν τα 33 εκατομμύρια pixels του πάνελ. Στον τομέα του 8K, η εταιρεία ανέπτυξε το Backlight Master Drive με full-array local dimming και 8K X-tended Dynamic Range PRO. Το Backlight Master Drive στην Z9G έχει ultra-dense LED modules που ελέγχονται ανεξάρτητα, έτσι ώστε να αποδίδεται καλύτερα η αντίθεση, η φωτεινότητα και το έντονο μαύρο. Όσον αφορά στο upscaling, η Sony ισχυρίζεται πως ο νέος αλγόριθμος των 8K smart TVs της μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε 4Κ σήμα σε ποιότητα αρκετά κοντά σε αυτήν του 8Κ. Ο ήχος στην Z9G θα έρχεται από τέσσερα μπροστινά ηχεία (δύο στο πάνω και δύο στο κάτω μέρος) και η θέση του κατασκευαστή είναι πως θα προσφέρουν αποτέλεσμα ίδιο με αυτό του Acoustic Surface Audio+ των OLED.



Και οι δύο σειρές τηλεοράσεων θα έχουν Netflix Calibrated Mode, θα είναι IMAX Enhanced και θα προσφέρουν υποστήριξη για Dolby Vision/Atmos. Από πλευράς λειτουργικού έχουμε για άλλη μια φορά Android TV και τα όποια προβλήματα έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής θα εξαφανιστούν με τη διάθεση του Android Oreo. Πληροφορίες για τις τιμές και την ημερομηνία διάθεσης των νέων τηλεοράσεων της Sony δεν έγιναν ακόμη γνωστές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*