Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony ανακοίνωσε το entry-level Sony Xperia L4 με οθόνη 21:9

*
Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το νέο της entry-level smartphone, το Sony Xperia L4. Πρόκειται για μια συσκευή με αναλογία πλευρών 21:9 στην οθόνη, τριπλό camera setup στο πίσω μέρος (13MP, wide 5MP, 2MP DoF) και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο δεξί μέρος του σασί. Η οθόνη είναι IPS LCD με διαγώνιο 6.2 ιντσών και ανάλυση HD+. Στο επάνω μέρος της υπάρχει μια εγκοπή για την selfie camera των 8MP. Στον πυρήνα του smartphone βρίσκεται το Helio P22 SoC της MediaTek, καθώς και 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης. Τέλος, στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, USB-C και μπαταρία 3580mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης. Δείτε περισσότερα για το Sony Xperia L4, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*