Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony δοκιμάζει φωνητικές εντολές με τον νέο system software beta update του PS5

*
Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων system software beta updates για το PS5 και το PS4, που θα γίνουν διαθέσιμα στους testers από σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2022. Οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωνητική εντολή "Hey, PlayStation!" για να βρουν και να εκκινήσουν παιχνίδια και εφαρμογές, όπως επίσης και για να ελέγξουν την αναπαραγωγή πολυμέσων. Επίσης θα προστεθούν νέες επιλογές για customisation στο party chat, το Game Base αλλά και accessibility settings.

Οι κάτοχοι PS4 θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στα νέα parties features που θα γίνουν διαθέσιμα και στις δύο κονσόλες. Πλέον, τα voice chats θα ονομάζονται parties. Όταν ξεκινάει ένα, οι testers θα μπορούν να επιλέγουν είτε ένα ανοικτό είτε ένα κλειστό party. Το πρώτο επιτρέπει στα μέλη να μπαίνουν στη συζήτηση δίχως πρόσκληση, κάτι που απαιτείται για το δεύτερο.


Ανάμεσα στα νεά χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος εργασίας του PS5 είναι η δυνατότητα να παραμένουν επιλεγμένα παιχνίδια και εφαρμογές στο home screen. Επίσης, έχουν γίνει αλλαγές στα trophy cards και στη σχετική λίστα.

Από πλευράς accessibility updates, το Screen Reader θα παρέχει τη δυνατότητα αφήγησης για το περιεχόμενο που υπάρχει στην οθόνη και θα προσφέρει καθοδήγηση για τον χειρισμό της κονσόλας. Θα γίνει διαθέσιμο σε έξι γλώσσες, με επιλογή για έξοδο μονοφωνικού ήχου σε ακουστικά.

Όλες οι λεπτομέρειες για το νεότερο system software beta update στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*