Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony επενδύει και στις 4K HDR τηλεοράσεις

Η γκάμα των 4K HDR τηλεοράσεων της Sony θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο για τους παίκτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του πιο πρόσφατου λανσαρίσματος της Sony Interactive Entertainment, του PlayStation 4 Pro (PS4 Pro). Προσφέροντας 4Κ ποιότητα στο gaming και στη ψυχαγωγία, το PS4 Pro με τη βελτιωμένη απόδοση γραφικών και την αυξημένη επεξεργαστική του ισχύ, παρέχει κορυφαία λεπτομέρεια και πρωτοφανή ευκρίνεια. Το PS4 Pro θα υποστηρίζει επίσης HDR τεχνολογία, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις PS4 κονσόλες. Οι κάτοχοι μιας 4K HDR τηλεόρασης της Sony, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα τίτλων του PS4 σε 4Κ ποιότητα (ή σε υψηλή ανάλυση), καθώς επίσης να απολαύσουν κι άλλα χαρακτηριστικά όπως η βελτιωμένη ποιότητα γραφικών και η ενισχυμένη ταχύτητα των καρέ.



Συγκεκριμένα, περισσότερα από 30 παιχνίδια είναι διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του PS4 Pro, ενώ πάνω από 45 παιχνίδια θα βελτιστοποιηθούν μέχρι τα τέλη του 2016. Όλα τα παιχνίδια της SIE που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια ή μετά το 2017 θα αξιοποιούν τις δυνατότητες του PS4 Pro. To Υψηλό δυναμικό εύρος (X-tended Dynamic Range Pro) είναι επίσης διαθέσιμο στη γκάμα των 4K HDR τηλεοράσεων της Sony, που σημαίνει ότι η αντίθεση μεταξύ των πιο φωτεινών και των πιο σκοτεινών περιοχών θα παραχθεί ξανά. Μπορείτε επίσης να δείτε υπερτριπλάσιο εύρος φωτεινότητας σε σύγκριση με μια συμβατική τηλεόραση LED.

Έτσι, είτε παίζετε το αγαπημένο σας αθλητικό game, είτε κάνετε ένα ταξίδι μέσα σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, τα παιχνίδια θα απεικονίζονται πιο έντονα, καθαρά και πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Οι υψηλής φωτεινότητας και αντίθεσης τηλεοράσεις 4K HDR της Sony προσφέρουν επίσης την αποκλειστική τεχνολογία TRILUMINOS, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία κορεσμένων χρωμάτων και λεπτών αποχρώσεων που ζωντανεύουν τα παιχνίδια. Προσφέροντας μια ευρύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές αποχρώσεις και σκιές, τα παιχνίδια απεικονίζονται με κάθε λεπτομέρειά τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Σκοπός είναι να δούμε αξιόλογα πάνελ με HDR στα οικονομικά μοντέλα, αν είναι να δώσουμε 1000+ τότε δεν είναι για τη τσέπη (του μέσου Έλληνα) μας.

*