Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony παρουσίασε τη νέα soundbar HT-A7000 που είναι ιδανική για PS5 και Xbox Series X/S

*
H Sony παρουσίασε τη νέα flagship soundbar που είναι ιδανική για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το new-gen gaming και έχουν PS5 ή/και Xbox Series X/S. Η Sony HT-A7000 πωλείται στην τιμή των 1300 δολαρίων, προσφέρει Dolby Atmos και 360 Reality Audio, έχει δύο HDMI 2.1 και ενσωματωμένο subwoofer. Αν χρειαστείτε πάντως έξτρα sub μπορείτε να αγοράσετε ένα από την εταιρεία στην τιμή των 399,99 ή 699,99 δολάρια, ανάλογα με την ισχύ. Πέραν της μπάρας, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε και ένα νέο ηχοσύστημα 4 ηχείων με την ονομασία HT-A9. Το μέγεθός τους θυμίζει Apple TV και μπορούν να τοποθετηθούν περιμετρικά σε ένα χώρο για να εκμεταλλευτούν αυτό που η Sony ονομάζει «360 spatial sound mapping technology». Η τιμή τους φτάνει στα 1799 δολάρια. Το σετ Α9 έχει μια είσοδο HDMI, αλλά το control box της έχει ακόμη υποδοχή Ethernet και Aux. Η κυκλοφορία του HT-A7000 έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο και του HT-A9 για τον Οκτώβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*