Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony πατεντάρει VR Controller με finger tracking αντίστοιχο του Valve Index, πιθανότατα για το PS VR 2

*
Μια νέα πατέντα της Sony για ένα VR controller με χαρακτηριστικά παρόμοια με το Valve Index είδε το φως της δημοσιότητας και πιθανότατα ετοιμάζεται για το PS VR 2. Στην πατέντα καταγράφεται (και απεικονίζεται) μια συσκευή με υποστήριξη finger tracking, ένα hand strap, αλλά και κάτι που εικάζεται πως είναι αναλογικός μοχλός. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται, η συσκευή φοριέται στο χέρι και έχει μια πληθώρα αισθητήρων που μπορούν να «διαβάσουν» τη θέση των δαχτύλων και με αρκετές επιλογές για το χρήστη, έτσι ώστε το περιφερειακό να «κάθεται» τέλεια στο χέρι του. Το μπροστινό τμήμα του χειριστηρίου έχει 4 πλήκτρα και κάτι που θυμίζει analogue stick και αν μιλάμε για κάτι που ετοιμάζεται για το PlayStation VR (ή τη νεότερη εκδοχή του), σίγουρα διαφέρει αρκετά από τα PlayStation Move Controllers. Αναμένουμε περισσότερα για το θέμα στο άμεσο μέλλον.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*