Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H TP-Link ανακοίνωσε την πρώτη σειρά Wi-Fi 6 routers της

*
Η TP-Link ξεκινά νέες ανακοινώσεις για νέα προϊόντα που ετοιμάζεται να ρίξει στη αγορά και μιλάμε για σειρά από αρκέτα routers. Aπό high end routers έως ένα extender, όλα εκμεταλεύονται την τεχνολογία Wi-Fi 6. Η κορυφή της νέας σειράς είναι το Deco X10, tri-band router που συνεργάζεται με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Deco της TP-Link ώστε να στέλνουν το σήμα πιο εύκολα και καλύτερα στο χώρο σας. Ακόμα ένα high-end router, το Archer AX11000 είναι επίσης ένα tri-band router με έφεση στο gaming και η ονομασία του έρχεται από τη θεωρητική μέγιστη ταχύτητα της συσκευής τα 11,000 Mbps. Δώστε έφεση στο «θεωρητικά» και αναμείνατέ το εντός του μήνα με τιμή 449,99 δολάρια. Το φθηνότερο κομμάτι της νέας οικογένειας συσκευών είναι το RE705X, ένα rage extender με τιμή τα 99,99 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*