Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Thrustmaster ανακοίνωσε το modular eSwap Pro Controller για το PS4 (video)

*
Η Thrustmaster ανακοίνωσε το officially licenced Thrustmaster eSwap Pro Controller για το PS4, με εναλλάξιμα τμήματα για να προσαρμόζονται στα γούστα κάθε παίκτη ξεχωριστά. Όπως ανακοινώθηκε, το Thrustmaster eSwap Pro Controller θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και σε τιμή που θα ξεκινάει από τα €169,99. Απευθύνεται σε επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι μπορούν να το αλλάξουν είτε εμφανισιακά, είτε και λειτουργικά με άλλα τμήματα για τα πλήκτρα, τους μοχλούς και τις σκανδάλες.

Σε συνδυασμό με ένα λογισμικό για PC, δε, είναι δυνατός ο πιο λεπτομερής προγραμματισμός του. Είναι ενσύρματο για να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία με το PC και το PS4. Μπορείτε να το γνωρίσετε καλύτερα, μέσα από το παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*