Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Turtle Beach ανακοίνωσε το Elite Pro 2+SuperAmp Pro Performance Gaming Audio System

*
Με βάση το feedback παγκοσμίων πρωταθλητών των esports και κορυφαίων gamers, η Turtle Beach βελτίωσε τα βσικά χαρακτηριστικά του Elite Pro και παρουσιάζει τον διαδοχό του, το Turtle Beach Elite Pro 2 + SuperAmp Pro Performance Gaming Audio System για το Xbox One. Το αποτέλεσμα είναι ο τέλειος συνδυασμός ανάμεσα σε ποιότητα ήχου, έλεγχο και άνεση, που ωθεί στα ύψη την απόδοση των πρωταθλητών. Τα ακουστικά Elite Pro 2 έχουν ανθεκτική μεταλλική στέκα με επένδυση, σχεδιασμό ProSpecs για όσους χρησιμοποιούν γυαλιά και αφρολέξ AeroFit στις κάψες με επένδυση από ύφασμα και συνθετικό δέρμα. Όλα αυτά συντελούν στην αναπαυτική εφαρμογή από τη μία και στην καλή απομόνωση του περιβαλλοντικού ήχου προκειμένου να μένει ο παίκτης στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Τα drivers διαμέτρου 50 χιλιοστών της Turtle Beach, και το υψηλής ευαισθησίας μικρόφωνο με τεχνολογία TruSpeak φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και απόδοση. Τα Elite Pro 2 μαζί με SuperAmp τιμολογούνται στα $249 και αναμένονται στις 16 Σεπτεμβρίου στην αγορά της Βορείου Αμερικής με την Ευρώπη να παίρνει τη σειρά της στις 8 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*