Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve ανακοίνωσε το δικό της VR headset με όνομα Valve Index

*
Προκαλώντας έκπληξη, η Valve ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες το δικό της VR Headset με όνομα Valve Index. Η νέα αυτή συσκευή φαίνεται πως δεν είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον παραδοσιακό partner HTC και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019. Οι πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν δεν είναι αρκετές, ωστόσο φαίνεται πως θα έχει κάποιες wide-angle cameras (όπως αρκετά 2nd gen VR headsets), θα προσφέρει inside-out tracking, ενώ το adjustment slider που φαίνεται θα κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις της απόστασης ανάμεσα στην εικόνα που προβάλλεται και τα μάτια του χρήστη. Από το Νοέμβριο πάντως έχουν  εμφανιστεί οι φήμες πως η Valve δουλεύει μόνη της πάνω σε ένα νέο headset με ευρύτερο field of view. Ωστόσο, λόγω των απολύσεων που ακολούθησαν, ήταν λογικό να συμπεράνει κανείς πως αυτά τα σχέδια θα ματαιώνονταν. Ο μήνας της διάθεσης πλησιάζει, οπότε σύντομα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και προφανώς όλα τα specs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*