Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve στέλνει ένα ειδικό test build του Steam Deck σε developers

*
Έπειτα από ειδικές αιτήσεις που άνοιξαν στις 2 Σεπτεμβρίου για developers, η Valve στέλνει τη φορητή κονσόλα Steam Deck σε επιλεγμένες ομάδες ανάπτυξης. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτή η έκδοση της κονσόλας είναι "engineering verification test build" και θα είναι τεχνικά παρόμοια με αυτή που θα γίνει σύντομα διαθέσιμη για τους πελάτες. Επιπλέον ανέφερε πως αυτό το test build θα βοηθήσει τους developers να μεταφέρουν τα project τους στο Steam Deck με αντάλαγμα σχόλία για την κονσόλα καθώς η Valve ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της στο τέλος του έτους.

Το Steam Deck αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Δεκέμβριο του 2021. Η τιμή του θα είναι στα €419. Η επίσημη σελίδα του προϊόντος στο Steam αναφέρει πως η εκτιμώμενη διαθεσιμότητα παραγγελίας θα είναι μετά το δεύτερο τρίμηνο του 2022 για την χώρα μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*