Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Viva Wallet στο Apple Pay

*
H Viva Wallet ανακοίνωσε πως οι πελάτες της μπορούν πλέον να περάσουν την κάρτα τους στο Apple Pay και να πληρώνουν με το κινητό και το smartwatch τους. Όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, ο πελάτης χρειάζεται απλά να περάσει τα στοιχεία της κάρτας στην Apple συσκευή του (πχ. iPhone) και στη συνέχεια να την πλησιάσει απλά σε ένα οποιοδήποτε τερματικό που υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές. Όπως σημειώνει μάλιστα η εταιρεία στο επίσημο blog της, τα στοιχεία της Viva Wallet debit Mastercard δεν αποθηκεύονται στο κινητό, ούτε στους servers της Apple, απλά δημιουργείται ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής και από εκεί ολοκληρώνονται οι συναλλαγές, αφαιρώντας το σχετικό ποσό από το υπόλοιπο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*