Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Xbox προσπαθεί να εξασφαλίσει την λειτουργία των παιχνιδιών αφού τελειώσει μπαταρία του CMOS της κονσόλας

*
Ο πρόεδρος της Xbox Phil Spencer δήλωσε πως γνωρίζει για τις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν με την μπαταρία του CMOS και πως η ομάδα δουλεύει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όταν τελειώσει η μπαταρία CMOS, η κονσόλα θα χρειαστεί να συνδεθεί στους servers του Xbox για επαλήθευση ή θα χρείστεί factory reset. Δεν τίθεται τόσο μεγάλο θέμα, ωστόσο αν η Xbox κλείσει τους servers του Xbox Live, όποια κονσόλα χρειαστεί factory reset θα θεωρείται νεκρή καθώς τα Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One απαιτούν από τους παίκτες να συνδεθούν στον server για το αρχικό set-up.

Η Xbox δεν είναι η μόνη εταιρία που προβληματίστηκε με το θέμα της μπαταρίας του CMOS. Η Sony πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα patch για PlayStation 5 και PlayStation 4 το οποίο δεν επιτρέπει στην αλλαγή της λειτουργικότητας αν η μπατάρια του CMOS τελειώσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*