Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Xiaomi αποκάλυψε το πρώτο της laptop

Σε πρόσφατη παρουσίασή της, η Xiaomi αποκάλυψε ότι εισέρχεται στην αγορά των φορητών υπολογιστών και μάλιστα με δύο μοντέλα notebooks, ένα που δίνει έμφαση στις επιδόσεις και ένα που δίνει έμφαση στη φορητότητα. Αναλυτικότερα, το πρώτο laptop θα φέρει οθόνη 13,3 ιντσών ανάλυσης 1080p, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αλλά και θύρα φόρτισης USB Type C. Επιπλέον, στα ενδότερα θα βρίσκουμε έναν επεξεργαστή Intel i5-6200U, κάρτα γραφικών Nvidia GTX940MX με ποσότητα μνήμης 1GB GDDR5, 8GB DDR4 μνήμης συστήματος, αλλά και σκληρό δίσκο SSD 256GB σε θύρα PCIe. Θα υπάρχει βέβαια και μια θύρα SATA, όμως αυτή θα είναι προσβάσιμη μόνο από τεχνικούς της Xiaomi, τουλάχιστον για τη διατήρηση της εγγύησης του μηχανήματος.



Αντίθετα, το μικρότερο μοντέλο θα φέρει ίδιας ανάλυσης οθόνη, αλλά επεξεργαστή Intel M3, 4GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο SSD 128GB, αλλά μια μόνο θύρα USB 3.0, αντί για δύο που θα έχει το μεγαλύτερο. Και τα δύο θα εξοπλίζονται με HDMI έξοδο για την εικόνα. Τέλος, το πιο ευχάριστο νέο της παρουσίασης ήταν μάλλον οι τιμές τους, οι οποίες θα βρίσκονται, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κινεζική εταιρεία, γύρω στα 750 δολάρια για το μεγάλο μοντέλο και 520 δολάρια για το μικρότερο και πιο φορητό. Μένει να δούμε αν θα τα δούμε στην Ελλάδα, αλλά και φυσικά σε τι τιμές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*