Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Xiaomi ετοιμάζει gaming monitors με 165Hz refresh rate

*
Λίγο μετά την κυκλοφορία του budget monitor της Redmi, η Xiaomi ετοιμάζει μια τετράδα gaming monitors με 165Hz refresh rate. Τα μοντέλα θα έρθουν σε 3 διαστάσεις, μία με διαγώνιο 24,5 ιντσών, μία με διαγώνιο 27 ιντσών και μία με διαγώνιο 29,5 ιντσών. Το μικρότερο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να ανακοινωθεί αυτό με τις 27 ίντσες. Πέραν αυτών, η Xiaomi ετοιμάζει και ένα ακόμη 4K μοντέλο σε δύο εκδόσεις, μία με διαγώνιο 27 ιντσών και μία με διαγώνιο 29,5 ιντσών. Πέραν αυτών, η εταιρεία αναφέρεται πως ετοιμάζει ένα νέο non-gaming monitor με οθόνη 27 ιντσών και δύο ακόμη gaming monitors με διαγώνιο 23,8 και 27 ιντσών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*