Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ΑΤ&Τ ενημερώνει τους πελάτες της για κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold στις 13/6

*
Τα πολλά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ήδη το Samsung Galaxy Fold δεν έχουν επιτρέψει ακόμη την κυκλοφορία του, αλλά μια ενημέρωση της AT&T ίσως ρίχνει φως στο τούνελ. Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία σημειώνει με mail που έστειλε σε πελάτες της πως το νέο smartphone θα κάνει την εμφάνισή του στις 13 Ιουνίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την κατασκευάστρια εταιρεία για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα. Κάποιοι αναφέρουν πως ο γνωστός πάροχος προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία για να συνεχιστούν οι προ-παραγγελίες μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση από πλευράς Samsung. Πέραν αυτής της εξέλιξης, το Reuters σημειώνει σε νέο ρεπορτάζ του πως η κορεατική εταιρεία ξεκίνησε να μαζεύει τα review units και να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνες για τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν με τις οθόνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*