Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να πιέσει για πιο εύκολες αντικαταστάσεις μπαταριών σε φορητές συσκευές

*
Οι καλές εποχές που οι μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων ήταν εύκολο να αντικατασταθούν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και προς μια τέτοια κατεύθυνση θέλει να στρέψει τους κατασκευαστές η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με ολλανδικό site που ασχολείται με τα της οικονομίας, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προτείνει μια τέτοια στροφή, έτσι ώστε να μειωθούν και οι συσκευές που πετιούνται, αφού οι χρήστες θα μπορούν να τις κρατούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πρόταση περιλαμβάνει ακόμη και τη δημιουργία ειδικών parts που θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμα σε ανεξάρτητα επισκευαστικά κέντρα. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Ένωση σημειώνει και πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο σύστημα ανακύκλωση για τη συλλογή παλιών smartphones και tablets, για την περαιτέρω προστασία του περιβάλλοντος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*