Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HDMI 2.1 και 8Κ στα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της LG

*
Μπορεί η CES 2019 να μην έχει ακόμα ξεκινήσει, όμως η LG έχει αρχίσε την προθέρμανση, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα τηλεοράσεων OLED και LCD που θα κυκλοφορήσει το 2019. Θα πρέπει λοιπόν να αναμένουμε 2 συσκευές με ανάλυση 8Κ, μία 88-inch Z9 OLED και μία SM99 8K LCD TV. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τις τιμές, όμως επιβεβαιώνεται η ύπαρξη θυρών HDMI 2.1 αλλά και υποστήριξη high frame rate (HFR) 120fps σε όλες τις επερχόμενες τηλεοράσεις OLED και σε επιλεγμένες NanoCell LCD. Επιπλέον θα υπάρχουν βελτιώσεις στον ηχητικό τομέα, variable refresh rate (VRR) και automatic low latency mode (ALLM), πράγματα που θα ευχαριστήσουν τους gamers. Τέλος, βελτιώσεις θα υπάρχουν στον τομέα των ηχητικών εντολών αλλά και στο πως ο α9 Gen 2 επεξεργαστής που υπάρχει στις οθόνες διαχειρίζεται το φωτισμό σε ένα δωμάτιο και την τεχνολογία Dolby Vision.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*