Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HP Omen X 2S: Ανακοινώθηκε και έρχεται με δεύτερη οθόνη πάνω από το keyboard (video)

*
H HP ανακοίνωσε το HP Omen X 2S, ένα νέο dual-screen gaming laptop που προσφέρει πολλές δυνατότητες για τον gamer. Η δεύτερη οθόνη έχει διαγώνιο 6 ιντσών και δυνατότητα απεικόνισης 1080p και είναι σχεδιασμένη για real-time screen mirroring, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε μέρη της βασικής οθόνης (όπως πχ. έναν χάρτη) και να κάνετε zoom σε αυτά όσο παίζετε.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε εύκολα chat με φίλους στο Discord, να κάνετε stream tutorial videos από το YouTube ή απλά να έχετε τη δυνατότητα για μια άμεση ματιά στη συμπεριφορά CPU και GPU την ώρα της δράσης. Η βασική οθόνη του HP Omen X 2S έχει διαγώνιο 15 ιντσών και 1080p panel με 144Hz refresh rate και με επιλογή για 240Hz ή ακόμη και 4Κ HDR σε πιο ακριβή έκδοση του προϊόντος. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον 9ης γενιάς Intel Core i9 με 32GB RAM και την Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q GPU.


H ψύξη του επεξεργαστή επιτυγχάνεται με μια ειδική θερμοαγώγιμη πάστα τύπου liquid metal που μπορεί να προσφέρει έως και 28% boost στις επιδόσεις.

Το HP Omen X 2S είναι λεπτό (22mm πάχος), με μεταλλικό σασί και θα ξεκινήσει να πωλείται τον Ιούνιο στις ΗΠΑ με τιμή που θα ξεκινάει από τα 2099,99 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*