Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HTC U: Το squeezable smartphone της HTC

*
H HTC με το νέο της HTC U αναμένεται να φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό στην κατηγορία των smartphones. Το Edge Sence, όπως είναι η ονομασία του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, επιτρέπει να ελέγξετε τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας απλά πιέζοντας ή περιστρέφοντας το πλαίσιο της συσκευής, εντός του οποίου υπάρχουν ειδικοί αισθητήρες. Εκτός του νέου χαρακτηριστικoύ το νέο τηλέφωνο της εταιρείας θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών καθώς και 12MP και 16MP κάμερες στο πίσω και εμπρός μέρος της συσκευής, αντιστοίχως. Η επίσημη αποκάλυψη του HTC U θα γίνει στις 16 Μαΐου, εκτός φυσικά και εάν νωρίτερα διαρρεύσουν και άλλες πληροφορίες. Μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο κινητό σε "δράση" μέσω του παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*