Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hey Siri' Event: Η Apple αποκάλυψε το iPad Pro

Η Apple αποκάλυψε στο πλαίσιο του Apple “Hey Siri' Event” και επίσημα το iPad Pro, το οποίο σύμφωνα με τον Phil Schiller, πρόκειται για το πιο ισχυρό iPad που έχει δημιουργήσει η εταιρεία ποτέ. Η νέα πρόταση της Apple έρχεται με οθόνη 12.9 ιντσών Retina, ανάλυσης 2732 x 2048 pixels. (5.6 million pixels) και ενσωματώνει 3ης γενιάς 64-bit A9X chip και μπαταρία που υπόσχεται 10 ώρες διάρκεια με μία φόρτιση. Η Apple θα λανσάρει νέο φυσικό και «έξυπνο» πληκτρολόγιο με Dome Switch (όπως στα MacBook), ενώ με την ολοκαίνουργια τεχνολογία σύνδεσης το iPad Pro συνδέεται μαγνητικά στο πληκτρολόγιο.



Ακόμη, το iPad pro διαθέτει κάμερα 8MP iSight, κάμερα FaceTime HD, 802.11ac με MIMO, πάνω από 150 Mbps LTE, Wifi και Touch ID. Το νέο tablet της Apple θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο σε τρεις χρωματικές επιλογές (silver, gold και space gray), ενώ θα διατεθούν μοντέλα: 32GB ($799), 128GB ($949), 128GB και LTE έναντι $1079.



Η εταιρεία παρουσίασε επίσης και το Apple Pencil, το οποίο διαθέτει εκπληκτική ακρίβεια, ενώ το iPad ανιχνεύει τη θέση, τη δύναμη και την κλίση με τη διπλάσια ταχύτητα. Η μπαταρία του διαρκεί για πολλές ώρες και επαναφορτίζεται μέσω του lightning connector του iPad Pro. Τέλος, τόσο το Apple Pencil όσο και το Smart Keyboard θα διατεθούν επίσης το Νοέμβριο και με τιμή στα $99 και $169 αντίστοιχα.



Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ανακοινώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Apple Special Event με ένα "click" εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*