Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Honor V40: Τα πρώτα benchmarks μιλούν για Dimensity 1000+ chipset και 90Hz display

*
Η Honor ετοιμάζεται για την αποκάλυψη και το λανσάρισμα του Honor V40 τον Ιανουάριο και κάποιοι «έτρεξαν» ήδη κάποια πρώτα benchmarks για να πάρουμε μια ιδέα του τι μας περιμένει. Συγκεκριμένα, στο Game Bench εμφανίστηκαν αποτελέσματα για τη συσκευή με την κωδική ονομασία NEW-AN10, η οποία «τρέχει» Android 10, έχει Dimensity 1000+ chipset, Mali-G77 MC9 GPU και υποστηρίζει 90fps. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή που έδωσε αυτά τα αποτελέσματα είναι η απλή ή η Pro έκδοση. Οι φήμες αναφέρουν πάντως πως το smartphone θα έχει οθόνη 6.72 ιντσών με Full HD+ ανάλυση. Αυτό που ξέρουμε πάντως σίγουρα είναι πως είναι θα έρθει με φορτιστή 66W σαν αυτό που είδαμε στα Mate 40 και στη Nova 8 Series. Περισσότερα τις επόμενες μέρες λοιπόν!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*