Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Pro: Αποκαλύφθηκε η χωρητικότητα των μπαταριών

*
Οι φήμες για τα Huawei Mate 30 και Huawei Mate 30 Pro συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουμε ενδείξεις για τη χωρητικότητα των μπαταριών τους. Μέχρι στιγμής εικάζεται πως οι δύο συσκευές θα υποστηρίζουν 25W Wireless Charging και σύμφωνα με post που έγινε στο Weibo, η μπαταρία του Huawei Mate 30 θα φτάνει στα 4.200mAh, την ώρα που στο Huawei Mate 30 Pro θα φτάνει τα 4.500mAh.

Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία, θα έχουμε να κάνουμε με 5% αύξηση για το Mate 30 σε σχέση με το σημερινό μοντέλο και 7% αύξηση για το Mate 30 Pro σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Αν σε όλα αυτά συνδυάσουμε και την παρουσία του Kirin 990 chipset, τότε σίγουρα η διάρκεια της λειτουργίας των νέων Huawei Mate θα είναι μεγαλύτερη από τα μοντέλα του 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*