Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Mate 30 Series: Οριστικά χωρίς Google Services και Apps

*
Η Huawei έδωσε το «παρών» στην IFA 2019, ωστόσο μετά την παρουσίασή της έγιναν γνωστές οι πληροφορίες για το λανσάρισμα της Huawei Mate 30 Series, το οποίο θα γίνει με την απουσία της Google. Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη του Kirin 990 και των δύο νέων χρωμάτων για το Huawei P30 Pro,  η κινεζική εταιρεία παρουσίασε το EMUI 10 και εκεί έκανε τις σχετικές διευκρινιστικές δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ο Dr. Wang απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου και σημείωσε χαρακτηριστικά πως τόσο το Huawei Mate 30 όσο και το Huawei Mate 30 Pro θα κυκλοφορήσουν χωρίς προ-εγκατεστημένα τα Google Play Services, δηλαδή ο χρήστης δεν θα βρει τα Google Play, Gmail, YouTube, Google Maps και τις άλλες σχετικές εφαρμογές. Προφανώς όμως θα υπάρχει πλάγιος τρόπος για την εγκατάστασή τους, ωστόσο το πλήγμα είναι αρκετά σημαντικό για ένα τόσο σημαντικό λανσάρισμα.



Σε ότι αφορά το HarmonyOS, η Huawei δεν φαίνεται διατεθειμένη να το χρησιμοποιήσει ακόμη σε smartphones και προφανώς ο στόχος της είναι να υπάρχει οριστική λύση στο θέμα μέχρι και τα τέλη της χρονιάς, έτσι ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα για το λανσάρισμα των Huawei P40. Περισσότερα θα μάθουμε στις 19 Σεπτεμβρίου και στην αποκάλυψη της Huawei Mate 30 Series. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*