Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Maters: Η Huawei απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των καταναλωτών

*
Μετά το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη Huawei και το Android, η κινεζική εταιρεία δημιούργησε ένα site, όπου και λύνει όλες τις απορίες των καταναλωτών. Το site ονομάζεται Huawei Matters, βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.huaweimatters.com/gr/ και εκεί υπάρχουν πληροφορίες τόσο για την ταυτότητα της εταιρείας, όσο και η δήλωσή της για το θέμα, αλλά και δηλώσεις συνεργατών της.

Το πιο ενδιαφέρον μέρος πάντως είναι αυτό του Q&A, των ερωτήσεων δηλαδή που γίνονται από χρήστες με τις επίσημες απαντήσεις να ακολουθούν. Εκεί μπορείτε να βρείτε λοιπόν πληροφορίες για το μέχρι πότε είναι ασφαλή τα δεδομένα σας, μέχρι πότε θα λαμβάνετε ενημερώσεις του Google Play, μέχρι πότε θα δουλεύουν οι εφαρμογές σας και αρκετά ακόμη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*