Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei P50: Πρόβλημα στην παραγωγή;

*
Ως είθισται, η Huawei παρουσιάζει το νέο κεφάλαιο της σειράς P μέσα στο πρώτο τετράμηνο κάθε έτους, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά.

Όπως αποκαλύπτει προμηθευτής της εταιρίας, παρά την επερχόμενη ανακοίνωση της συσκευής, ο κινεζικός κολοσσός παρουσίασε αισθητή πτώση στην ποσότητα των εξαρτημάτων που παρήγγειλε. Δεδομένου δε πως έχουμε να κάνουμε με εξαρτήματα που ούτως ή άλλως παρουσιάζουν μια γενικότερη καθυστέρηση στην παράδοση τους, είναι λογικό το συμπέρασμα πως η διαθεσιμότητα του P50 θα είναι μικρή και διάσπαρτη στον παγκόσμιο χάρτη κυκλοφορίας.


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η εν λόγω σειρά θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία μοντέλα — το P50 με τον Kirin 9000E, καθώς και τα P50 Pro και P50 Pro+ με τον Kirin 9000. Παράλληλα, η HiSilicon, θυγατρική της Huawei, κατάφερε την παραγωγή μόλις 8.8 εκατομμυρίων chips, τα οποία θα πρέπει να μοιραστούν μεταξύ αυτής και των σειρών Mate 40 και Mate X2.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ren Zhengfei, CEO της εταιρίας, δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία για κάποια ενδεχόμενη έξοδο από την αγορά, αφού όπως επιβεβαιώνει, αυτός και η ομάδα του είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν εκ νέου τις εμπορικές σχέσεις Αμερικής–Κίνας με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αμερικής, Joe Baiden.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*