Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei, Xiaomi, Oppo και Vivo ετοιμάζουν ανταγωνιστή του Google Play Store

*
Φαίνεται πως οι παίκτες στην αγορά των smartphones με έδρα στην Κίνα θέλουν να έχουν εναλλακτική στο Google Play Store και ετοιμάζουν κάτι ανταγωνιστικό, όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του Reuters. Συγκεκριμένα, Huawei, Xiaomi, Oppo και Vivo φαίνεται πως θα συνεργαστούν για να φτιάξουν μια πλατφόρμα που θα απευθύνεται σε developers εκτός Κίνας και που θα τους επιτρέπει να ανεβάζουν τις εφαρμογές τους ταυτόχρονα και στα δικά τους ηλεκτρονικά καταστήματα. Η κίνηση αυτή είναι σίγουρα μια απάντηση στην προσπάθεια των κινεζικών εταιρειών να αποδεσμευτούν από την Google, κάτι που υπάρχει σαν σκέψη εδώ και καιρό, αλλά έχει αναζωπυρωθεί το σχετικό ενδιαφέρον μετά τις εξελίξεις και το εμπάργκο της κυβέρνησης Τραμπ. Το πόσο αυτή η εξέλιξη θα προκαλέσει πρόβλημα στη Google θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε, καθώς οι 4 αυτές εταιρείες έχουν στα χέρια τους το 40% των πωλήσεων smartphones παγκοσμίως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*