Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei: Έλαβε πιστοποίηση για smartphone με τετραπλή κάμερα και μπαταρία 3.900 mAh

*
Ο κινεζικός οργανισμός πιστοποίησης TENAA προχώρησε στην έγκριση ενός νέου smartphone της Huawei με τις ονομασίες μοντέλων SPN-ALoo και SPN-TLoo. Η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει την εμφάνιση των νέων αυτών συσκευών, όμως ρίχνει φως στα specs τους.

Πρόκειται για ένα κινητό με IPS panel 6,26 ιντσών και 2340x1080 ανάλυση με 32MP selfie camera. Στο πίσω μέρος υπάρχει τετραπλός αισθητήρας με τον κύριο στα 48MP, έναν ακόμα στα 8MP και τους άλλους δύο στα 2MP. Ο επεξεργαστής είναι ένας οκταπύρηνος Kirin στα 2.2GHz με 6 ή 8GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB χωρητικότητα.


Η μπαταρία του έχει μέγεθος 3.900 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Το κινητό αναμένεται να τρέχει Android 9 με EMUI 9. Η ίδια καταχώρηση αναφέρει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Midnight Black και Aurora. Αναμένουμε την επίσημη αποκάλυψη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*