Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei: Μηδενική προμήθεια από τους developers για τον πρώτο χρόνο του Huawei App Gallery

*
Η Huawei αποφάσισε να προχωρήσει πλέον επίσημα χωρίς τα Google Mobile Services και στην προσπάθεια ενίσχυσης του Huawei App Gallery της, ανακοίνωσε πως για τον πρώτο χρόνο δεν θα κρατάει προμήθεια από τους developers για τα κέρδη της. Με αυτόν τον τρόπο, η κινεζική εταιρεία θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ακόμη περισσότερους δημιουργούς στην πλατφόρμα της και όπως αναφέρει και στα σχετικά έγγραφα που ανέβασε στο site της, για τον δεύτερο χρόνο θα ισχύσει μια προμήθεια της τάξης του 10% για τις εκπαιδευτικές εφαρμογές και ένα 15% για όλες τις άλλες. Μοναδική εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα θα είναι τα videogames, για τα οποία θα ισχύει από την πρώτη στιγμή ο κανόνας του 15/85, δηλαδή 15% για την Huawei και 85% για τους developers. Οι developers που θα συνεργαστούν με την Huawei θα δουν το μοίρασμα να μετατρέπεται σε 30/70 από τον τρίτο χρόνο στην πλατφόρμα. Οι παραπάνω όροι θα ισχύσουν για όσους συνεργαστούν με την Huawei έως και τις 30 Ιουνίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*