Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei: Πατέντα για under-display camera

*
Η Oppo ήδη παρουσίασε τη δική της τεχνολογία για under-display camera στο MWC Shanghai, ενώ ήδη γνωρίζαμε πως δουλεύουν πάνω σε αντίστοιχα πρωτότυπα οι Vivo και Xiaomi.

Πλέον ακόμα ένας κινεζικός κατασκευαστείς σκοπεύει να μπει στο χορό και αυτός δεν είναι άλλος από τη Huawei, η οποία κατέθεσε τη δική της πατέντα για under-display camera που φαίνεται πως αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε μελλοντικά μοντέλα smartphones.


Μάλιστα από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται πως η εταιρεία επεξεργάζεται διάφορους τρόπους λειτουργίας, με έναν από αυτόν να δείχνει ότι ο χρήστης βρίσκεται σε κλήση δίπλα από την κάμερα, άλλος να είναι το Camera Mode (με AI Mode) καθώς και ακόμα ένας που εμφανίζει πληροφορίες όταν ο χρήστης πληκτρολογεί ένα νούμερο αφού εξέλθει του Caller app.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις της Huawei για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε το πρώτο smartphone της με τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*