Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei και Honor ανακοίνωσαν συνεντεύξεις Τύπου για τα τέλη Φεβρουαρίου

*
Το MWC 2020 πέρασε στην ιστορία (μιας και ακυρώθηκε), αλλά φαίνεται πως Huawei και Honor δεν θέλουν να απομακρυνθούν από το αρχικό τους πρόγραμμα και έτσι στα τέλη Φεβρουαρίου θα διοργανώσουν συνεντεύξεις Τύπου με ανακοινώσεις. Αρχικά, η Huawei έχει ανακοινώσει ειδική εκδήλωση στο Italian Pavilion στη Βαρκελώνη για τις 24 Φεβρουαρίου που θα μεταδοθεί live και θα παρουσιάσει ο CEO της, Richard Yu. Οι φήμες αναφέρουν πως θα δούμε για πρώτη φορά όλες τις λεπτομέρειες για το Huawei Mate Xs.



Σε ό,τι αφορά την θυγατρική Honor, η εταιρεία θα μεταδώσει μέσω των λογαριασμών της στα social media όλα τα νέα μοντέλα που ετοιμάζει. Το event θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο W στην Βαρκελώνη και εκεί αναμένεται να μάθουμε τα πάντα για τα Honor Magicbook laptops και το Honor 9X Pro. Σε ότι αφορά το laptop, θα έχουμε τα Honor Magicbook 14 και Honor Magicbook 15 με AMD Ryzen SoC. To Honor 9X Pro έχει τον Kirin 810 στα 7nm, οθόνη 6,59 ιντσών Full HD+, 8GB RAM, 128GB ή 256B αποθηκευτικού χώρου, τριπλή κάμερα (48MP, 2MP depth, 8MP Ultra-Wide) στο πίσω μέρος και 16MP selfie cam, καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*