Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: H HMD επαναφέρει το θρυλικό Nokia 2720 flip phone στο σήμερα (video)

*
Η Nokia έχει αποφασίσει να φέρει αρκετά σημαντικά τηλέφωνα του παρελθόντος στο σήμερα και στο πλαίσιο της IFA 2019 ανακοίνωσε την επιστροφή και του θρυλικού Nokia 2720 flip phone. Το νέο μοντέλο θα ανήκει και αυτό στη σειρά Nokia Originals θα έχει λεπτό σχεδιασμό και εσωτερική οθόνη 2.8 ιντσών. Θα «τρέχει» το KaiOS με σημαντικές προσθήκες εφαρμογών, όπως τα Google, Google Maps, WhatsApp, YouTube, Facebook και Google Assistant. Η εξωτερική οθόνη με διαγώνιο 1,3 ίντσας μπορεί να σας δείχνει ποιος σας καλεί και η απάντηση επιτυγχάνεται απλά με το άνοιγμα της συσκευής. Η HMD σημειώνει πως η συσκευή θα υποστηρίζει έως και 27 μέρες λειτουργίας με μια απλή φόρτιση, καθώς και υποστήριξη dual-SIM και LTE.

To Nokia 2720 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στην τιμή των 89 ευρώ και μπορείτε να το γνωρίσετε καλύτερα, μέσα από το παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*