Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: Αποκάλυψη της τρίτης γενιάς FreeBuds από τη Huawei

*
Η Huawei αποκάλυψε την τρίτη γενιά FreeBuds, τα νέα ασύρματα noise-canceling ακουστικά της για Android. Στη φετινή διοργάνωση IFA ανακοίνωσε το νέο της επεξεργαστή, ο οποίος φαίνεται πως σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται άψογα με τα AirPods της Huawei, τα οποία προσφέρουν ήχο και μουσική για μέχρι και 4 ώρες.

Έρχονται μέσα σε μια - περίπου – στρογγυλή θήκη σε γυαλιστερό λευκό ή μαύρο χρώμα, με active noice cancellation (ANC) που μειώνει εξωτερικούς ήχος μέχρι και 15dB, ενώ αναγνωρίζουν φωνητικές δονήσεις μέσω του “bone sensor”. Το εν λόγω χαρακτηριστικό αναγνωρίζει το πότε μιλάει ο χρήστης και βοηθάει στην απλοποίηση του ήχου για τις κλήσεις. Επιπλέον, η Huawei θα διαθέσει companion app, με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει τι ήχους θα “ακυρώνουν” τα ακουστικά, αλλά και το ποσοστό στο οποίο θα το κάνουν.


Θα φορτίζουν ασύρματα, με τη Huawei να κάνει άμεση σύγκριση μεταξύ των νέων της FreeBuds και των AirPods, σημειώνοντας πως φορτίζουν δύο φορές γρηγορότερα ενσύρματα και 50% γρηγορότερα ασύρματα. Ο Alex Wang της Huawei σχολίασε πως τα FreeBuds 3 θα κοστίζουν λιγότερο από $199, κάτι που θα μάθουμε με ακρίβεια σύντομα, μιας και τα περιμένουμε στην Ευρώπη εντός του Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*