Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: Η Samsung αποκάλυψε την τελική έκδοση του Samsung Galaxy Fold (video)

Μετά την ταραχώδη πρώτη εμφάνιση του Samsung Galaxy Fold, η κορεατική εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την IFA 2019 για να παρουσιάσει την τελική μορφή της συσκευής. Οι διαστάσεις και το design παραμένουν ίδια, αφού η 7.3 ιντσών Infinity Flex Display και η 4.6 ιντσών AMOLED οθόνη στο εξωτερικό τμήμα παραμένουν ως έχουν. Η κατασκευάστρια εταιρεία προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές στην προστατευτική μεμβράνη της εύκαμπτης οθόνης για να αποφευχθούν τα προβλήματα του παρελθόντος. Στο εσωτερικό η κατάσταση παραμένει όπως την ξέραμε, δηλαδή έχουμε Snapdragon 855, 12GB RAM, 512GB αποθηκευτικού χώρου, 6 κάμερες συνολικά, μπαταρία χωρητικότητα 4.380mAh (4.235mAh στο μοντέλο 5G).

Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold ορίστηκε για τις 6 Σεπτεμβρίου στην Νότια Κορέα και σε επιλεγμένες αγορές, όπως αυτή της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Σιγκαπούρης, της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ. Η επίσημη τιμή παραμένει κοντά στα €2000.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*