Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: Η Sony επιστρέφει στα compact smartphones με το Xperia 5 (video)

*
Κατά τη διάρκεια της IFA 2019, η Sony παρουσίασε το νέο της smartphone που δεν είναι άλλο από το Xperia 5. Έρχεται με OLED panel 6,1'', τύπου CinemaWide, αναλογίας 21:9 και μπορεί να χαρακτηριστεί ως η compact μορφή του Xperia 1. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 855 chipset και δεν υποστηρίζει 5G, αλλα είναι εφορδιασμένο με X24 LTE.



Διαθέτει τις ίδιες κάμερες με το Xperia 1 (12 MP + 12 MP ultra-wide-angle + 12 MP telephoto), όμως βρίσκονται τοποθετημένες στην πάνω αριστερή γωνία. Η οθόνη του έχει ανάλυση 2520 x 1080 pixels και υπάρχει υποστήριξη για Dolby Atmos. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.140 mAh, με υποστήριξη για φόρτιση τύπου Power Delivery charging. Όσοι τώρα θέλουν να απολαύσουν gaming στο Xperia 5, δεν έχουν παρά να συνδέσουν ένα DualShock 4 και να απογειώσουν την όλη εμπειρία.

Αρχικά, στο πακέτο του smartphone θα υπάρχουν τα ακουστικά Sony WF-1000XM3 με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Οι παραγγελίες ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα και οι αποστολές μέσα στον Οκτώβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*