Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: Το StudioBook Pro X της ASUS έρχεται με GPU Quadro RTX 6000 της NVIDIA (video)

*
H ASUS παρουσίασε το StudioBook Pro X, το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς από άποψη γραφικών. Στο εσωτερικό του βρίσκεται τοποθετημένη η Quadro RTX 6000 GPU της NVIDIA και είναι το πρώτο laptop που έρχεται με τη συγκεκριμένη κάρτα. Επιπλέον είναι εφοδιασμένο με CPU Core i9 της Intel, η οθόνη 4K UHD καλύπτει όλο το φάσμα του Adobe RGB gamut, είναι πιστοποιημένη για Pantone και έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Εκτός αυτού για όσους προτιμούν ένα desktop PC, η ASUS αποκάλυψε το ProArt Station D490MX. Έχει επεξεργαστή Intel i9 και RAM έως 64GB DDR. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην NVIDIA Quadro RTX 4000 και τη GeForce RTX 2080 Ti, υπάρχει dual storage onboard με 512GB SSD και 1TB hard drive. Τέλος διαθέτει δύο θύρες τύπου Thunderbolt 3 στο εμπρός μέρος και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2019.




Τα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ, μιας και η ASUS επεκτείνει τη σειρά οθονών ProArt με τη μεγέθους 32'' PA32UCG. Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για το πρώτο HD1600 monitor με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Το IPS panel προσφέρει ανάλυση 4K UHD και mini LED backlighting. Συνολικά 1.152 mini LEDs επιτρέπουν αντίθεση 1.000.000:1 και φωτεινότητα 1,000 nits. Χάρη στην τεχνολογία ASUS Smart HDR Technology, το PA32UCG υποστηρίζει HDR 10, Dolby Vision και πολλά άλλα. Επίσης είναι εφοδιασμένο με δύο θύρες τύπου Thunderbolt 3 ports, μια DisplayPort, τρεις θύρες 3 HDMI και ένα USB hub.

Τέλος, το ProArt Creator Center app θα σας βοηθήσει να φέρετε την απόδοση των χρωμάτων στο επίπεδο που θεωρείτε ως βέλτιστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*