Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: Το πρώτο Wear OS smartwatch της Puma έρχεται το Νοέμβριο

*
Στο πλαίσιο της IFA 2019, η Puma ανακοίνωσε πως το πρώτο της Wear OS smartwatch θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο. Η γνωστή μπράντα συνεργάστηκε στενά με την Fossil Group τους τελευταίους 12 μήνες και το νέο της προϊόν θα φέρει στο εσωτερικό του ένα Snapdragon 3100 chipset της Qualcomm. Στα βασικά του χαρακτηριστικά είναι μια στρογγυλή οθόνη AMOLED διαγωνίου 1,19 ίντσας και η προστασία από το νερό και τα χτυπήματα. Θα περιλαμβάνει 4GB αποθηκευτικού χώρου, 512MB RAM και υπόσχεται λειτουργία για πάνω από 24 ώρες με μία φόρτιση.



Χάρη στο Wear OS, οι καταναλωτές που θα αγοράσουν το νέο Puma smartwatch θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τεχνολογίες όπως NFC payments, παλμογράφο, fitness tracking και Google Assistant. Το Puma smartwatch αναμένεται να πωλείται σε μαύρη, λευκή και neon έκδοση και στην τιμή των 275 δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*