Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: Τρία νέα ασύρματα ακουστικά από την Plantronics

*
Τρία ολοκαίνουρια ασύρματα ακουστικά φέρνει η Plantronics για να διαλέξετε αν βρίσκεστε αυτή την εποχή σε αναζήτηση τέτοιου προϊόντος, όλα τους με διαφορετικά πλεονεκτήματα και για διαφορετικά γούστα. Και τα τρία μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα και η αρχή γίνεται με τα μικρά BackBeat Pro 5100. Μιλάμε για ασύρματα earbuds με noice cancelling και λειτουργία για να μην ζαλίζει τον συνομιλητή σας ο αέρας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Υπόσχονται αντίσταση σε νερό και ιδρώτα, διάρκεια μπαταρίας 6,5 ώρες, επιπλέον 13 ώρες με τη θήκη φόρτισης, αλλά και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αριστερό και δεξί ακουστικό αν θέλετε να φορέσετε μόνο ένα. Η τιμή τους ορίζεται στα 169,99 δολάρια.



Συνεχίζουμε με τα BackBeat Fit 3150 που είναι πιο κατάλληλα για ώρα γυμναστικής μιας και κάθονται πιο στέρεα στο αυτί. Μοιάζουν πολύ με τα παλαιότερα BackBeat Fit 3100, έχοντας όμως καλύτερες ασύρματες κεραίες, έχουν αντίσταση σε νερό (IP57) και λειτουργία για να έχετε πάντα λίγο από τον ήχο του έξω κόσμο στα αυτιά σας για να μην απομονωθείτε εντελώς. 8 ώρες διαρκείς μπαταρίας και 16 ακόμα στη θήκη φόρτισης είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά που μπορούν να γίνουν δικά σας προς 149,99 δολάρια. Υπάρχουν ασφαλώς και τα BackBeat Fit 3200 στην ίδια τιμή, με μοναδική διαφορά την προσθήκη touch controls.



Τέλος, αν είστε πιο παραδοσιακός τύπος και θέλετε “κλειστό” headset, το BackBeat Fit 6100 σας περιμένει, με αντίσταση σε ιδρώτα και νερό, στέκα από υλικό που αναπνέει, touch controls, awareness mode για να ακούτε και τι συμβαίνει γύρω σας και 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, εξασφαλίζετε τις 6 από αυτές. Το BackBeat Fit 6100 κοστίζει 179,99 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*