Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2020: Ανοιχτή μόνο για δημοσιογράφους

*
Οι διοργανωτές της IFA είχαν ανακοινώσει πως ψάχνουν τρόπους να αλλάξουν τη διοργάνωση και έτσι την IFA 2020 θα μπορούν να επισκεφθούν μόνο δημοσιογράφοι. Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στον ίδιο εκθεσιακό χώρο του Βερολίνου. Η απόφαση πάρθηκε αφού τηρεί τις προϋποθέσεις που έχει βάλει το γερμανικό κράτος για όλες τις εκδηλώσεις με κάτω 5.000 άτομα έως και τις 24 Οκτωβρίου. Αφού εξασφαλίστηκε λοιπόν το νομότυπο της υπόθεσης, η IFA 2020 θα «σπάσει» σε 4 βασικά events που θα μοιραστούν σε 3 μέρες και κάθε ένα από αυτά θα μπορεί να φιλοξενεί έως και 1.000 άτομα. Μόνο προσκεκλημένοι θα μπορούν να εισέλθουν στο κτίριο, ενώ η έκθεση δεν θα είναι ανοιχτοί για το κοινό. Αντίστοιχα και οι εκθέτες θα έχουν ετοιμάσει τα booths τους με όλες τις σχετικές προδιαγραφές ασφαλείας που θα έχουν δοθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*