Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider επιμένει πως το Nintendo Switch Pro θα κυκλοφορήσει το 2021

*
Αν και η Nintendo έχει τονίσει αρκετές φορές πως δεν σκοπεύει να ρίξει στην αγορά σύντομα ένα Nintendo Switch Pro, insider που έχει κριθεί αξιόπιστος, επιμένει πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Όπως σημειώνει λοιπόν ο NateDrake σε μεγάλο forum του εξωτερικού, η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει τη νέα της κονσόλα μέσα στο 2021, υποστηρίζοντας μάλιστα την τεχνολογία DLSS και προσφέροντας ανάλυση 4Κ. Ο ίδιος σημειώνει πως τουλάχιστον σε επίπεδο first party παραγωγών, τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να βγαίνουν και στο μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα για κάποια χρόνια. Η ανακοίνωση της κονσόλας εκτιμά πως θα γίνει τους επόμενους μήνες, ενώ αφήνει και κάποια περιθώρια για διάθεση στους καταναλωτές μέσα στο 2022. Μένει πλέον να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα για το θέμα, επίσημα πλέον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*