Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intel, Qualcomm και Broadcom κόβουν την παροχή ανταλλακτικών στη Huawei

*
Μετά από τη διακοπή υποστήριξης του Android, ένας ακόμα μεγάλος πονοκέφαλος προστέθηκε στο ήδη ταλαιπωρημένο μυαλό των υπευθύνων της Huawei. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg αμερικανικές εταιρείες κατασκευής chips όπως Intel, Qualcomm, Broadcom και Xilinx ενημέρωσαν το προσωπικό τους οτι, μέχρι νεοτέρας, διακόπτεται η παροχή ανταλλακτικών προς της Huawei, κάτι που σημαίνει πως η εταιρία αναμένεται να αντιμετωπισει σοβαρές ελλείψεις σε hardware.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα Nikkei υποστηρίζει οτι η γερμανική Infineon σταμάτησε την αποστολή συγκεκριμένων ανταλλακτικών προς τη Huawei, όμως εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως τα περισσότερα από τα προϊόντα της δεν εμπίπτουν στη λίστα όσων έχει απαγορεύσει η αμερικανική κυβέρνηση. Πάντως η Huawei είχε προετοιμαστεί για τις παραπάνω κινήσεις, δημιουργώντας μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και σχεδιάζοντας τα δικά της chips.


Ελπίδα όλων είναι να λήξει σύντομα η εμπορικής διαμάχη ανάμεσα σε Η.Π.Α. και Κίνα, ώστε η Huawei να αποφύγει την καταστροφή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*