Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intel και NVIDIA πρώτες στις προτιμήσεις των χρηστών του Steam

*
To Steam έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνάς του για το μήνα Φεβρουάριο, που έχει να κάνει με το hardware που προτιμούν οι PC gamers. Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν προκύπτει ότι η AMD κατόρθωσε μεν να καλύψει ένα μικρό μέρος της διαφοράς, όμως NVIDIA και Intel συνεχίζουν να κυριαρχούν στους τομείς των GPU και CPU αντίστοιχα.  Το μερίδιο της AMD στην αγορά GPU αυξήθηκε σε 8,9% από 8,2%, με την NVIDIA να κινείται στο 85,3%. Στις CPU, 9,1% των PC gamers εμπιστεύονται πλέον την AMD, πράγμα που μεταφράζεται σε αύξηση της τάξης του 1% σε σχέση με ένα μήνα πριν. Τα Windows 7 64-bit παραμένουν το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα και η NVIDIA GeForce GTX 1060 είναι η GPU που προτιμούν οι περισσότεροι χρήστες του Steam, με τις GTX 750 Ti, GTX 960 και GTX 1050 Ti να καταλαμβάνουν τις επόμενες θέσεις. Τέλος πρώτες σε προτιμήσεις έρχονται οι Quad-core CPUs.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*